Bericht versturen
aboutus

lopende band

TSD LCD module display, touchscreen productielijnen, onze belangrijkste automatisering apparatuur configuratie zijn als volgt:

 

1.Full-Auto FOG binding = 3 lijnen Productiecapaciteit: 0.96 inch -7 inch
Full-Auto FOG binding = 1 lijn Productiecapaciteit:7 inch -13.3 inch
2.Semi-Auto FOG Bonding = 3 lijnen / Twee lijnen voor 0,96 inch -7 inch / Een lijn voor 7 inch -15,6 inch
3.Full-Auto Assembly = 2 Lines Productiecapaciteit: 0.96 inch -6 inch
Full-Auto Assembly = 1 lijn Productiecapaciteit:7 inch -10.1 inch
4.Semi-Automatische soldeermachine = 3 lijnen Productiecapaciteit: 1 inch -6 inch
5.Full-Auto OCA volledige optische binding = 4 lijnen / 3 lijnen voor 0,96 inch -6 inch en 1 voor 7 inch -15,6 inch
6.Semi-Auto CTP TAB binding = 2 lijnen Productiecapaciteit:1 inch -10.1 inch
7.Semi-Auto OCA Full Optical Bonding = 3 lijnen Productiecapaciteit:1 inch -10.1 inch
8.Semi-Auto folie bevestigingsmachine= 1 lijn Productiecapaciteit:2 inch - 6 inch
9.Full-Auto Polarizer bevestigingsmachine = 2 lijnen Productiecapaciteit: 2 inch -6 inch

 

 

 

Voor de productiecapaciteit van Team Source Display, gebaseerd op één shit per dag:

 

LCD-paneel: 8KK / maand
TFT-module: 1,5KK/maand
Passiv/Mono LCD-module: 600K/maand
Capacitatief touchpaneel: 250K/maand
Optische binding: 600K/maand
HMI-module: 100K/maand
 

Team Source Display fabriek productielijn 0

 

Team Source Display fabriek productielijn 1

 

 

OEM / ODM

 • Als LCD-schermfabrikant van 20 jaar hebben we sterke OEM- en ODM-mogelijkheden.
   
   
  OEM-sterkte:
   
  Productiecapaciteit: wij beschikken over moderne productieapparatuur en efficiënte productielijnen die kunnen voldoen aan de productiebehoeften van grootschalige lcd-schermen.Onze productieprocessen en kwaliteitscontroleprocessen zijn zorgvuldig ontworpen om de stabiliteit en consistentie van de productkwaliteit te waarborgen.
   
  Productie-ervaring: wij hebben ruime ervaring met de productie van LCD-displays.We werken samen met vele bekende merken en produceren hoogwaardige lcd-schermen volgens hun vereisten.Wij zijn bekend met de behoeften en normen van verschillende industrieën en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden.
   
  Onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden: Wij hebben een professioneel R&D-team dat zich toelegt op de innovatie en verbetering van LCD-displaytechnologie.We houden ons op de hoogte van de laatste trends en technologische ontwikkelingen in de industrie, en voortdurend nieuwe concurrerende producten en oplossingen op de markt brengen.
   
   
   
  ODM-sterkte:
   
  Ontwerpmogelijkheden: Wij hebben een creatief en ervaren ontwerpteam dat in staat is om uitgebreide productontwerpprocedures te leveren.We kunnen unieke LCD-displayproducten voor klanten ontwikkelen op basis van hun behoeften en markttrends, met inbegrip van uiterlijk ontwerp, functie aanpassing, enz.
   
  Ingenieursondersteuning: Wij bieden een volledig assortiment van technische ondersteuning, waaronder circuitontwerp, softwareontwikkeling, prototypeproductie, enz.Ons engineeringteam heeft uitgebreide technische kennis en ervaring om de haalbaarheid en betrouwbaarheid van productontwerpen te waarborgen.
   
  Procesmanagement: Wij beschikken over een compleet projectmanagement- en kwaliteitsmanagementsysteem om de vlotte voortgang van ODM-projecten en de controle van de productkwaliteit te waarborgen.We richten ons op communicatie en samenwerking met onze klanten om ervoor te zorgen dat projecten op tijd worden geleverd en voldoen aan de verwachtingen van de klant.
   
  Team Source Display fabriek productielijn 0
 •  
 •  

R & D

Ons R & D-team bestaat uit 17 personen, met inbegrip van software- en hardwareprofessionals, waardoor ons team een volledig scala aan R & D-inspanningen op het gebied van LCD-displays kan uitvoeren.

 

 

1We hebben 12 mensen die zich toeleggen op het onderzoek en de ontwikkeling van TFT LCD- en touchscreens.Met ruime ervaring en expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige kleuren- en touchscreenoplossingen, die op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden volgens de behoeften van de klant.

 •  
 • 2We hebben ook 5 mensen die verantwoordelijk zijn voor het onderzoek en de ontwikkeling van HMI-oplossingen.Zij beschikken over diepgaande professionele kennis en ervaring en zijn in staat om klanten innovatieve HMI-oplossingen te bieden om aan de behoeften van verschillende industrieën en toepassingen te voldoen..

  3Team Source Display richt zich op technologische innovatie en verbetering en blijft onderzoek en ontwikkeling doen op het gebied van LCD-displays.We nemen actief deel aan industriële conferenties., seminars en tentoonstellingen, communiceren en samenwerken met andere professionals en hun technisch niveau en innovatievermogen voortdurend verbeteren.

 

 • Team Source Display fabriek productielijn 0
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Polly
Tel. : 86-755-28225963
Resterend aantal tekens(20/3000)