Bericht versturen

Automotive & Ebike lcd-scherm

December 13, 2022

Laatste bedrijfscasus over Automotive & Ebike lcd-scherm

 

Team Source Display zet zich in om een ​​toonaangevende leverancier van display-oplossingen voor de auto- en e-bike-industrie te worden.De strategie van het bedrijf in de Automotive & E-bike display-business is om het vertrouwen en de erkenning van klanten in de Automotive & E-bike-industrie te winnen door kleine en middelgrote TFT LCD Display-oplossingen te promoten en te ontwikkelen die voldoen aan de automobielnormen.

 

We bieden nu een volledige reeks display-oplossingen voor autofabrikanten, waaronder een TFT LCD-kleurenscherm en een monochrome lcd-module.

 

Onze oplossingen ondersteunen zoals hieronder, en bieden diensten op maat om te voldoen aan de ontwerpbehoeften van klanten en bieden zeer efficiënte LCD-schermoplossingen.

 

Voor fabrikanten van elektrische fietsen biedt Team Source Display een verscheidenheid aan LCD-schermen waaruit klanten kunnen kiezen, zoals in zonlicht afleesbaar transflectief LCD-scherm, LCD-scherm met accenten en aangepast LCD-scherm.We zullen ons blijven concentreren op de e-bikemarkt en klanten in de toekomst efficiënte LCD-schermoplossingen bieden.

 

Als u op zoek bent naar display-oplossingen voor Automotive & E-bike-producten, stuur ons dan nu uw vereisten.

 

laatste bedrijfscasus over Automotive & Ebike lcd-scherm  0

laatste bedrijfscasus over Automotive & Ebike lcd-scherm  1

 

 

 

                                                                                   

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Polly
Tel. : 86-755-28225963
Resterend aantal tekens(20/3000)