Bericht versturen

Smart home & witgoed

December 13, 2022

Laatste bedrijfscasus over Smart home & witgoed

TSD is een professionele fabrikant van LCD-schermen in China, ons TFT LCD-scherm varieert van 0,96 inch tot 21,5 inch,produceert ook standaard en op maat gemaakte touchscreens, evenals monochrome LCD's.

 

Momenteel leveren we allerlei soorten displays, waaronder TFT LCD en monochrome LCD voor thermostaten, verwarmingssystemen, witgoed en vele andere producten die worden gebruikt voor smart home-toepassingen. Hieronder staan ​​enkele modellen die we al vele jaren leveren:

 

Daarnaast hebben we enkele nieuwe display-oplossingen die geschikt zijn voor smart home-toepassingen:

 

Het belangrijkste,we maken ook het touchscreen met black mask-technologie voor veel smart home-klanten, en we zijn in staat om kleur OCA toe te voegen om verschillende kleuren te maken voor het geïntegreerde paneel, wat erg modieus is en kan overeenkomen met verschillende kleuren van de behuizing van de producten.Hieronder vindt u het touchscreen met zwart masker en houtnerf OCA dat we voor onze klanten hebben ontworpen.

laatste bedrijfscasus over Smart home & witgoed  0

 

Voor de smart home-toepassingen biedt TSD u graag betrouwbare en kosteneffectieve display-oplossingen. Aarzel niet om ons uw vragen te sturen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Polly
Tel. : 86-755-28225963
Resterend aantal tekens(20/3000)